Herstelling en onderhoud


Heden is de kostprijs van een bestek met transportkosten en uurloon snel 50% van de waarde van het toestel, dan is echter nog niets hersteld.

Als gepensioneerd hersteller heb ik volgend voorstel: Neem via mail contact met mij, informeer me over welk toestel het gaat (merknaam en heel belangrijk het type of model nummer, geen serienummers), beschrijf de fout, eventueel met enkele foto s.

Ben ik van mening het toestel te kunnen herstellen laat ik je dit weten.

Stuur mij via bpost of UPS Access point uw goed verpakt toestel, of breng het persoonlijk na afspraak 02 251 70 48 (geen winkel )

Ik tracht uw toestel te herstellen voor de prijs van 35,00 euro, is het gelukt kan je het komen ophalen, of stuur ik je het toestel terug na de betaling van 40,00 euro op mijn bankrekening.(5 euro extra voor terug transport)
Kan ik het toestel niet herstellen of is de kostprijs hoger dan 35,00 euro, laat ik je dit weten.Nu kan je kiezen:

* Je gaat akkoord met de afgesproken prijs
* je komt je toestel na afspraak afhalen en betaald niets.
* Je stort 5,00 euro op mijn rekening, ik stuur het toestel terug naar het door u gekozen afhaalpunt,
* Je laat me binnen de 2 weken weten dat het toestel mag ingeleverd worden in het containerpark voor ontmanteling, je betaald niets.

 

Niet hersteld = NIETS te betalen

(met uitzondering van eventuele transportkosten)Test Aankoop,
12 mei 2016

Haalt u de komende weken ook vrienden in huis om samen te supporteren voor de Rode Duivels tijdens het EK? Voor fris getapte pintjes kunt u dan een beroep doen op een thuistapsysteem. Wij vergeleken er drie:

Maes Tapvat
Heineken Tapje 
Philips PerfectDraft

De grootste verschillen

De drie systemen zijn niet helemaal hetzelfde. De vaatjes van Maes en Heineken hebben een inhoud van 5 l en kunnen op zichzelf worden gebruikt; zij hebben alle benodigde elementen (bv. CO2) ingebouwd.

De PerfectDraft is een universeel tapsysteem waar u verschillende vaatjes van 6 l (zij het allemaal van AB InBev) op kunt aansluiten, zoals Hoegaarden, Jupiler en Stella.
Volgens de regels van de kunst?
Wat betreft gebruiksgemak scoren alle drie de systemen goed. Maar leveren ze ook perfecte, volgens de regels van de kunst getapte pintjes af? Soms wel, soms niet.

Het eerste pintje uit het Maes Tapvat heeft een flinke schuimkraag, maar dit normaliseert zich, tot de druk na een tiental pintjes helemaal wegvalt. 
Heineken tapt een schuimkraag van vijf à zes centimeter, redelijk dik dus. 
De PerfectDraft maakt zijn naam dan weer waar, en serveert telkens pintjes met een perfecte kraag van 2,8 cm.

Duurder dan een bak, goedkoper dan op café
Voor het geld moet u echter geen thuistap in huis halen. We maken even de vergelijking met de prijs van een bak bier…

De perfecte pintjes van Jupiler uit de PerfectDraft komen gemiddeld 50 % duurder uit. En dan rekenen we de prijs van het taptoestel er nog niet bij. 
Ook een Maes uit het Tapvat komt 50 % duurder uit dan een bak. 
Een soortgelijk verhaal zien we bij Heineken, waar een pintje van 30 cl uit het Tapje 15 % duurder blijkt dan wanneer u een flesje met dezelfde inhoud zou kopen.Jan Van den Heuvel - Jan Moensstraat 2A     1830 Machelen     Geen winkel 
Contact: Tel 02 251 70 48       Mail: info@electro-onderdelen.com                  
 BTW BE 0727 116 552